Vivis, dag 2

Ivan är onekligen tapper!
Nu har vi varit ute på tredje promenaden, och han är klart bättre.
 
Och det här har hänt sedan igår:
Ivan har sovit i kojan i sängen (Hehe. I vår flock sover alla alltid i sängen) och vid strax innan klockan 6 i morse klev han ur kojan och la sig under täcket bredvid mig. Lilla godingen! En liten stund senare bar jag ut honom och han kissade en gång. När vi kom in fick han lite lax och jag sprutade i honom mer vatten (5 ml). 

Sedan sov vi till 9.30, då hoppade Ivan ner från sängen för egen maskin (!) och vi gick ut på en lite längre runda. Då fick han gå mer själv och kissade fem gånger (matte jublade lite varje gång), han till och med travade en hel del och gick upp för trappan på egen hand. Fortfarande inget bajs däremot. Det märks i alla fall att han inte har lika ont idag som han hade igår.
När vi kom in fick han mer lax, och medicin.
 
Vi såg en pyttepytteliten lurvig hund (på 10 meters avstånd) och Ivan stannade och morrade direkt, så vi kommer nog ha en ganska jobbig tid framför oss. 

Han reser ragg och morrar lite på Billy också, men Bill kan vara lite clownig och yvig, så det är nog mest bara för att tala om att Bill ska vara rädd om honom.
 
Han slickar en del på såret, och eftersom det behöver luftas kan jag inte smörja på något. Krage är så himla otympligt, så jag letade fram en scarf som han har ärvt från Izaac. Perfekt!
 
 
Nu har vi precis kommit in från tredje promenaden. 
Tillsammans med Billy är allt i världen roligare, så det var en morsk och pigg Ivis som travade på och nosade och kissade på stolpar. Vi såg några hundar på behörigt avstånd, och det verkade ganska lugnt. Fortfarande inget bajs, men det såg ut som att han provade lite... 
När vi kom in gick Ivan ut på balkongen och solade lite. Han fick lite mer lax, en liten bit frolic och drack ÄNTLIGEN lite vatten själv. 
 
Just nu har han hoppat upp i soffan och sover ovanpå en filt. 
 
Här är film från promenaden!
(Ha överseende med snorig matte...)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0