Dagispinnar

Jag börjar jobba heltid från och med i morgon, något som lite snabbt blev klart i fedags.
Således behöver pinnarna någon som kan komma hem till oss och ta med dem på en långpromenad mitt på dagen. Förra året anlitade vi SM Hundtjänst men eftersom det är fullt där nu, så blir det Malins Hundservice i stället. Båda är PickUp-dagis och det känns oerhört bra. 
 
Idag var Malin här och fick hälsa på hundarna, Ivan upptäckte snabbt att hon hade godis i fickan och hon blev genast godkänd. 

Snön är borta!

Äntligen!
Skogen är fri från snö och is, pinnarna är piggare än någonsin och Ivan har vaknat ur sitt vinteride.
Han fick gå lös på morgonens promenad och var helt utom sig av bus och sprall. 
Göllegrisen!
 
 
 

Ivis gymmar

 
 
 
Okey Pivi, förlåt att jag kallade dig "den där jäveln", för du är faktiskt ganska underbar mest hela tiden.
 

Dilemmat

Stackars Ivan, vilken jobbig sits han sätter sig själv i när han vill ha båda leksakerna men bara får plats med en av dem i munnen.
 
Mycket roande för publiken dock.

Vem behöver en barometer?

Jag behöver inte kolla ut genom fönstret för att konstatera dagens tråkiga nederbörd (först regn, just nu snö) - det räcker nämligen med en snabb titt i soffan.
 
Hundarna bara sover och sover och sover.
Ett säkert tecken på regn.

Snaaaart är trädgården rolig

 
Våra hundar har en hage som de kan ta sig in och ut ur via altanen. Där skäller de på grannen, håller koll på vad som händer på vägen, hoppar omkring i rabatten, balanserar på altanräcket och dansar på borden. (Plus att Ivan kissar och bajsar där på morgonen, eftersom han hellre tar sovmorgon är går på promenad med mig och Billy.)
 
Just nu är den dock ganska trist, blöt och klafsig och brun och med en liten glaciär eftersom vintern vägrar släppa taget. Men snart blir det roligare. Vi ska ta bort några buskar och plantera nytt i rabatten, så hundarna kommer ha fullt sjå med att med vara trädgårdmästare.
 
Ivan värmer upp redan nu, han håller koll på att fröerna beter sig som de ska.

RSS 2.0