Glada hundar!


Lilla plutten..!

Ivan blir bara fulare och fulare, och hans färgförändring har spridit sig. Nu är han lite flammig på magen och pungen också. Jag har pratat med veterinären, som inte kunde säga något. Hon skulle läsa på lite och återkomma till mig på torsdag.

Just nu ser Ivans nos ut såhär:
 


Mitt lilla, lilla hjärta ♥


Oh noes!

Ivan tappar färg - på nosen.
Den har gått från kolsvart till grå och lite flammig.
Även läpparna och hakan börjar byta färg.

Han har inga sår, inte blåsor, inga utslag och han är inte öm eller verkar tycka att något är annorlunda...

(Min reaktion: Jag försöker att chilla medan jag egentligen har lite panik och är orolig för krypet, men håller ut två dagar innan jag ringer uppfödaren och rapporterar mycket ynkligt och håller tummarna för att hon säger att det inte är något att oroa sig för så länge han inte har ont eller reagerar på det - vilket hon också säger. Mycket bra uppfödare, måste jag säga...)

YES!

Dagens agility:

Billy var fantastisk och underbar.
Jag är så himla glad och lycklig..!
Vi gjorde några riktigt härliga banor med mycket tempo - och han var helt klockren!


Bonus:

Inte en enda smitning, trots 6 andra glada hundar på plan.
Jag ser ljuset i tunneln!

Älskade, älskade hund..! ♥

Ivan inventerar

Den här gången är det Håkans papperskorg som blir rensad och länsad...


Regnmys

Det regnar.
Mycket.

Ivan och Billy har varit ute på en (1) promenad hittills. Billy går inte ut utan täcke, men väl ute så är det ganska okey. Ivan är däremot vansinnigt grinig och det innebär att man får släpdra honom, han bjuder inte på en endaste meter för egen maskin...

Nu är de tillbaka inomhus. Billy myser i sitt älskade fleecetäcke och Ivan försöker (efter att ha ålat ur det) att strimla sitt.


The Hunter

Jag har länge sagt att TBD har mer jakt i sig än VBB, utan att egentligen ha konkret bevisning belägg för det... Förrän idag.

Idag har Ivan nämligen lyckats att jaga, komma ikapp (!) och fånga (!) en kanin - två gånger. Kaninstackarn tog sig ut ur sin hage och Ivan var blixtsnabb, fick tag på den och blev så paff att han tappade den, för att sedan komma ikapp och få tag på den igen.

Resultat: Ingen större fara skedd, mer än att jag var ganska chockad och oförberedd på hela incidenten. Kanin skrek i högan sky och Ivan släppte direkt jag fick tag på honom, men ändå...!
Mina nerver!
Kaninens nerver!

Sen fick Ivan inte vara med och leka längre.
Inte kaninen heller...


RSS 2.0