Livet som stallhund:

 

 


Just nu:

Ivan ligger i sover i mitt knä.
Min lilla Paris Hiltonhund.
Är dock osäker på om Paris Hiltons hundar fiser lika illa som Ivan? (Å andra sidan kanske de inte provsmakar allt de kommer över heller?)

Hundarna har varit med i stallet idag, de brukar få vara det på helgerna. Och de älskar det! De springer runt som två våryra galenpannor, jagar katter, äter ensilage, springer fram och tillbaka i stallgången, skäller på stallägaren, tackas och busar. De är så lyckliga ♥

Idag har jag (med hjälp av kattmat) tränat kommandon och lydnad med Ivan. Ridbanan är en superbra appellplan :D Vi tränade lite läggande och sättande och inkallning. Billy är fenomenal på kommandon. Ivan lever i anarki. Men det tar sig!

Hundkurser

Jag har kollat runt på hundklubbarnas hemsidor och undersökt vårens kursutbud. Ivan behöver träna lydnad, och eftersom olydnad inte är en officiell gren tror jag att rallylydnad vore något för honom. Planen för Billy är spårkurs. Jag vill ju tävla viltspår med honom så småningom och eftersom han spårar varesig jag vill eller inte är det lika bra att göra det bästa av situationen.



Nosnytt

Ivans nos är en följetong här i bloggen.

Såhär såg han ut i slutet av september:


Och såhär såg han ut i slutet av oktober:


Och såhär ser han ut idag:


Buspojkar










RSS 2.0