SILENCE!

Okey, nu knyter jag snart fast Billy i ett träd ute i trädgården. 
JAG ORKAR INTE HÖRA PÅ HANS TJAT LÄNGRE.
 
Det finns en tik i höglöp i något av grannhusen, och Billy piper och gnäller och vill bara ut. Som tur är sover han i alla fall på nätterna. Och höglöpet borde väl vara över typ i morgon. Men ändå - mina nerver!
 
 

Kommentarer
Postat av: Matilda

Fy sjutton vad jobbigt, jag skulle bli knäpp!
Hade jag en sådan hane skulle jag kastrera, inget att avla på så pass "maskulina" hanar enligt mig. Om inte löptiken finns i samma rum eller lägenhet förstås, då skulle jag förstå hanens frustration haha!
En tanke bara: Vad händer om du ber honom gå och lägga sig och inte låter honom stå och gnälla? Kanske ha honom i en komposthage med ett mumsigt ben en stund på dagen? :)

Hoppas tiken slutar löpa snart, för dina örons och tålamods skull hihi!
Och tack för en bra blogg :)
//Matilda

Svar: Det lugnade ner sig i går på eftermiddagen, tack och lov.
Och det är första gången han reagerar så här, och då är han ändå över tre år gammal och har utsatts för löptikar förut. I vanliga fall är han intresserad, men foglig och inte särskilt på. Han är en ganska pipig hund även till vardags, och pratar en hel del med olika ljud, så det är inte riktigt som att han gick från 0 till 100 över en natt. Hans normala tillstånd är också ganska pratigt :)
Min granne har en schäferhane i samma ålder, och den hade också varit jobbig sedan i förrgår. I vanliga fall bryr den sig knappt.

Min teori är att det är en supersnygg tik som är en riktig mansslukerska... ;)
Lisa

2013-01-15 @ 15:02:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0